img
05

Malise

Lieve mensen,

Ik ben een paragnost. Helder voelend-ziend-horend en wetend. Via mijn energetische gave kan ik uw hart en het antwoord op uw vraag bereiken.
Zo neem ik uw energie waar en vertel soms meer dan u vraagt. Dat laatste hangt er echt van af of ik meer door mag krijgen.
Verder heb ik mij ontwikkeld tot paranormaal genezer (diploma). Ik krijg vaak veel foto's om te lezen. Dit wordt na het lezen ook direct verwijderd.
Ik heb altijd tevreden mensen en ik apprecieer het als ik dat bij mijn recensie mag terug zien💙. Op deze manier kan ik meer mensen helpen met de gaven die ik heb gekregen van het universum waar ik heel erg dankbaar voor ben! Mijn dank is groot!


Geen vraag is te gek of raar. Je kan vragen stellen zoals; zakelijk front, zielsverwanten, liefdes relatie, foto reading, lichaams coach, dierentelepathie, Feng Shui, pendelen, magnetiseren, meditatie, nieuwetijdskind, luisterend oor, lichtkennis, kleur kennis (chakra), hoogsensitief, intuïtief, tarot, spiritueel advies coach, yoga, corona vragen (niet medisch, wel psychisch) een gevoelig onderwerp maar wil het hier toch neerzetten en dat is neiging tot zelfdoding (psychisch/energetisch advies) en veel meer.
Wat ik belangrijk vind is dat je de juiste handvaten krijgt om verder te kunnen. Dit antwoord geef ik door down to earth te zijn. Ik ben rechtstreeks, want soms is het antwoord niet wat je wil horen, maar het is zoals het is.

Veel liefs

Malise
NL0909-196290cpm
BE0907 37140150cpm