img
17

Melanie

Hallo allemaal, ik ben Melanie, ervaren medium met ruim ervaring. Ik ben spiritueel begaafd..heldervoelend, helderziend. Verder maak ik gebruik van mijn gidsen, healing en reinigings sessies die je als persoon verlossen van negativiteit en blokkades en je weer energie kunnen geven om weer controle te krijgen over jouw situatie.

Zoals gezegd ben ik van jongs af aan al helderziend en heldervoelend. Via mijn gidsen en de tarrot kaarten krijg ik gedetailleerde en zuivere informatie door over vragen met betrekking tot relaties, werk, uw toekomst, verleden, ziektes etc etc

Ook werk ik met getallen(numerologie) geboorte en sterfdata, maar ook het opheffen van zwarte magie, rode magie voor relatie herstel.
Opheffen van blokkades en geestelijk ongemak.
Verder kan ik geesten en negatieve energie verwijderen..contact met overledenen en entiteiten.

In mijn trajecten of healings werk ik met kaarsen, rituelen en kruiden. Met mijn healings kan ik u zuiveren van negatieve energie en gedachten, waardoor je weer in je kracht komt en vanuit het duister weer in het licht gaat leven.

Ik doe in overleg met u ook meerdere kaartleggingen, waarbij ik gespecialiseerd ben in het leggen van verschillende tarot kaarten waaronder:
-Madam Lenormand
-De Grote Arcana
-De kleine Arcana

Bereid je goed voor op een consult en ben open en duidelijk, zo kan ik u het best helpen en zo gericht mogelijk beantwoording en de juiste antwoorden geven aan die belangrijke vraag of vragen die je hebt. Ook kan ik Aardse engelen gericht sturen voor begeleiding en ondersteuning. Chakra opschonen etc.

Ik heb een goed ontwikkeld en luisterend oor voor u. Samen maken we af waar we aan begonnen zijn.


Veel liefs Melanie
NL0909-196290cpm
BE0907 37140150cpm