FOTOREADING | TRANSMEDIUMS.NL

Misschien heeft u als toevoeging op uw consult met één van onze mediums al eens een fotoreading willen laten doen. Of heeft u al ervaring met een fotoreading tijdens bijvoorbeeld een paranormale beurs. Bij Transmediums.nl bieden we de mogelijkheid om een consult te houden waarbij gebruik wordt gemaakt van een foto. Als u een vraag heeft die een bepaald persoon aangaat, kan hierbij een foto gebruikt worden. Het medium maakt dan via de foto verbinding met de energie van de desbetreffende persoon.

We vertellen u hier graag alles over.

HOE WERKT EEN FOTOREADING

U kunt zelf het medium kiezen voor een fotoreading. Niet iedere consulent van Transmediums zal een fotoreading doen. Het kost een medium over het algemeen namelijk veel energie om contact te maken met iemand via de foto, de energie in te voelen en de indrukken te verwerken. U kunt in het profiel van elke topconsulent nagaan of zij hiervoor open staan. Vervolgens kunt u een foto uploaden en uw vraag aansturen. En kunt u met het door u gekozen medium contact opnemen voor de fotoreading.

Stapsgewijs werkt een fotoreading als volgt:

 • Kies een medium voor een fotoreading
 • Vul het formulier in en upload een foto
 • Bel naar de door u gekozen consulent
 • Tijdens het telefoongesprek zal het medium een fotoreading doen
 • Stuur nu uw foto door voor een fotoreading met één van de professionele mediums van Transmediums.nl

  Fotoreading

  hallo

  ERVAREN MEDIUMS VOOR EEN FOTOREADING

  Als u een fotoreading wilt laten doen, kunt u ook bij de gespecialiseerde mediums van Transmediums.nl terecht. Aan de hand van de foto die u stuurt, kan het medium contact maken met een persoon of bepaalde situaties analyseren. Het door u gekozen medium zal de foto invoelen en contact leggen met de persoon waar u een vraag over heeft. Dit kan gaan over uw partner, uw werk, uw liefdesleven, of bijvoorbeeld een overleden dierbare. Het is belangrijk dat alleen de persoon die het betreft op de foto staat. Natuurlijk kunt u ook een foto van uzelf sturen als u een fotoreading met vragen over uzelf wilt ontvangen.

  WAT IS EEN FOTOREADING

  Op een foto of een voorwerp blijft zogezegd een afdruk achter van een persoon, of deze nu levend of overleden is. Een medium kan tijdens een fotoreading deze energie aanvoelen. Deze gevoelens of beelden worden vervolgens vertaald naar u. De paranormale gave waar het medium dan over beschikt is helderziend of heldervoelend. U kunt hier alles over de verschillende spirituele gaven lezen.