Direct contact zonder een account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 0909-1962
Telefoonnummer België Belgie: 0907 37140

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 010-2005002
Telefoonnummer België België: 02 2904509

Opwaarderen

NIEUW
TRANSMEDIUMS CHAT

CHAT MET EEN MEDIUM

👉Maak gratis uw account aan👈
Waardeer uw tegoed op & start met uw eerste chat

Opwaarderen

VAN HARTE WELKOM BIJ TRANSMEDIUMS.NL

Bent u op zoek naar een betrouwbaar medium, een paragnost of spiritueel coach die er als het nodig is er voor u is? Dan bent u bij Transmediums.nl op het juiste adres. Al uw vragen legt u voor aan onze helderziende, helderwetende, helderhorende en heldervoelende en zij geven antwoord via een grote diversiteit aan kaartlegging, readings, channeling, numerologie, foto reading, astrologie en meer, om vragen over jezelf, je relatie, werk, financiën, Nieuwe Tijdskinderen, hoogsensitiveit, ascentieverschijningen, spirituele transformatie en groei en nog zoveel meer.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPIRITUELE HULPLIJN?

Bij Transmediums.nl kiest u voor een spirituele hulplijn omdat u op deze manier on-omslachtig je vragen kunt stellen. Of u enkel behoefte hebt aan een luisterend oor of op iemand beroep wil doen die een heldere kijk heeft op een bepaalde situatie, we bieden u meerdere mogelijkheden en opties. U kan desgevraagd een healing op afstand krijgen of via het medium in contact komen met een overleden dierbare (indien deze dit toestaan natuurlijk). Of heeft u vragen rond uw spirituele groei en meer? Lees over het medium naar keuze en bel of chat met hem of haar.

MEDISCHE DIAGNOSE

Onze Mediums en paragnosten staan garant voor een uitstekende ethiek wat betekent dat ze geen medische diagnose stellen. Ook doen ze geen uitspraak op medisch vlak of rituelen uitvoeren met als doel mensen nader tot elkaar te brengen of juist uit elkaar te drijven.

MEDIUMS EN PARAGNOSTEN DIE BIJ U PASSEN

Alle onze medewerkers worden gescreend voor zowel de bel- als de chatlijn, zodat u vooraf kunnen zoeken naar het medium dat precies bij u past.

In tegenstelling tot anderen houden we onze tarieven helder en duidelijk. Bovendien bepaal je zelf wanneer je het gesprek beëindigt. Onze Mediums en Paragnosten voldoen zeker aan uw wensen, verwachtingen en zijn betrouwbaar en geloofwaardig.