Direct contact zonder een account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 0909-1962
Telefoonnummer België Belgie: 0907 37140

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 010-2005002
Telefoonnummer België België: 02 2904509

Opwaarderen

NIEUW
TRANSMEDIUMS CHAT

CHAT MET EEN MEDIUM

👉Maak gratis uw account aan👈
Waardeer uw tegoed op & start met uw eerste chat

U OVER ONS

img
02
Tivan
Beste medium tot nu gesproken.. hij voelde gelijk aan wat mijn probleem was zeker een aanrader. groetjes bel jou snel...

matilda

img
19
Caryna
Wat ben jij een ontzettend mooi mens??vanuit mijn positie bekeken weet ik niet of ik je kan categoriseren onder paragnost lifecoach of psycholoog;-) in ieder geval heb ik door de gesprekken met jou een enorme groei gemaakt in mijn ontwikkeling en sta ik dichter bij mezelf dan ooit. Uiteindelijk zijn we in het leven om te leren en daar hoort ook zelfreflectie bij.. als je daar van bewust bent krijg je zicht op waarom bepaalde situaties/personen op je pad komen en hoe daarmee om te gaan. Los daarvan ben jij steengoed in je voorspellingen....Gesprekken met jou geven me daarom niet alleen richting maar ook rust en een positief gevoel. Ben je dankbaar mooi mens??????????

Samy

img
29
Elisabeth
Lieve Elisabeth je bent fantastisch en je maakt me altijd rustig .En weet heel veel en adviseert heel goed.Veel liefs C.???

Naan.C

img
19
Caryna
Vandaag voor het eerst gesproken met Caryna. Mindblowing. Ze wist mij een heleboel te vertellen. Dingen die zij niet kon weten. Ze bevestigde mijn gevoel en intuïtie zonder voorkennis. Caryna is een echte aanrader. Al is het alleen al voor een luisterend oor.

Jennifer

img
35
Johanna
Johanna straalt een positieve en warme energie uit. Ik heb reeds lange tijd contact met Johanna en dit is altijd leerrijk en verrijkend en hartverwarmend. Johanna kan connectie krijgen met mij of derden via energielijntjes. Zo gebeurt er een energie-uitwisseling en krijgt ze ook correcte en wijze raad voor mij. Een echt aanrader!

Veerle

img
35
Johanna
Lieve Johanna, ben blij dat je mij altijd bijstaat als het niet lekker loopt. zeker nu in onze relatie betrefd ook qua ziekte. Jou advies en je zuiverheid geven mij kracht en het vertrouwen. Daar hou ik mij aan vast. Je benmt puur en zuiver en praat niet naar je mond. Bedankt voor alles en je gaat me zeker snel horen

Cees

img
04
Alisha
Vele malen contact gehad met Alisha. Het is een bijzondere en een oprechte, eerlijke medium. Alles wat ze voorspeld heeft is tot nu toe uitgekomen. Altijd als ik haar gesproken hebt geeft het me een fijne en een goed gevoel. Dankjewel!!!

Priscilla

img
04
Alisha
Alisha is zo goed alles wat ze zegt komt uit. Precies tot in detail. Ik heb dagelijks contact met alisha. Elke keer wel wat nieuws en meer informatie. Daar buiten is ze heel erg lief en leuk om mee te praten. Ze is een echte topper en zeker je geld waard. Je kan alles aan haar vragen en niks is te gek. Heel duidelijke consulten. Ben echt blij dat ik haar heb gevonden voor extra begeleiding in mijn leven en het is super gezellig met haar.

Zoë

img
04
Alisha
Medium Azara; Hevige gevoelens voor mijn liefde van mijn leven, ook al had hij voor haar gekozen. Toen ik tijdens de vakantie hoorde dat zij de relatie beeindigde , kon ik mijn gevoel voor hem niet langer onderdrukken. We zijn nu bij elkaar. Dank voor alle steun en fijne gesprekken en juiste voorspellingen. Ik bel je zeker nog eens. Liefs Romy

Zoë

img
35
Johanna
Lieve johanna ben ik blij dat ik je weer terug vind je hebt me altijd zo goed geholpen en al je voorspellingen zijn uitgekomen ik wens jou zoveel liefde en geluk toe in al wat je doet

Diana Ferrante

Review
Medium Hugo; Een healing bij Hugo gehad. Hij is efficiënt, direct, no nonsens. Voelt goed aan. Ik ben weer in mijn balans aan het raken, mijn huis is weer schoon en voelt weer goed aan. Verder heeft hij me tips gegeven voor mijn spirituele ontwikkeling. Fijn om contact met een ervaren en uitstekend medium te hebben. Zeker een aanrader.

Hélène

img
07
Sukran
Wat een geweldig medium, alles wat ze heeft gezegd is uitgekomen. De dingen waar ik niet in geloofde is uitgekomen, je bent een topper.

Claudia

Review
Medium Joop; na 45 jaar heeft iemand nog nooit de waarheid gezien deze man na 1o seconden. Bingo wat een positieve man.

Martijn

img
35
Johanna
Johanna echt een zeer lieve vrouw ik heb al heel lang contakt met haar ik praat dan over ruim ander half jaar ik kan echt alles tegen haar zeggen ik heb er zelf nu geen woorden voor maar zo als zei is echt een warm hart voor dat ik naar me werk ga kijk ik altijd even en krijg een echt warm gevoel met volle enercie en daar zeg ik niets verkeerts mee

Gerard Wijke

img
35
Johanna
Dank je wel Johanna voor de goede raad, de fijne gesprekken, het luisterend oor en de nooit aflatende positiviteit die je doorgeeft. Warm en van harte aanbevolen!

Veerle

Review
Medium Stella; Vele malen contact gehad met Stella. Het is een bijzondere en een oprechte, eerlijke paragnost. Alles wat ze voorspeld heeft is tot nu toe uitgekomen. Altijd als ik haar gesproken hebt geeft het me een fijne en een goed gevoel. Liefs?

Anoninem S

Review
Medium Elies; Echt een topper Elies! Hele mooie Reading van een hele speciale vrouw dat is hoe ik je het beste kan omschrijven. Je sloeg de spijkers op de kop met alles! Over mijn karakter mijn situatie en hoe alles zich gaat ontwikkelen, alles kon je haarfijn vertellen en als bonus een healing ;-). Een ervaring die ik iedereen aanraadt. Je hebt mijn ?? Gestolen ?

Brabant

Review
Medium Hans; ik zou je laten weten of ik inderdaad werk zou vinden. En wat denk je? Ik heb een week na ons gesprek weer werk gevonden. Hoe kon jij dit nou weten? Fantastisch van jou. Je bent de beste.

Bibi

img
35
Johanna
Wat een geweldig consult heb ik genoten van Johanna, er is me veel aangereikt, ook waarvan ik niet wist dat het bestond, of me er niet van bewust was. Wat ik ook merkte na het gesprek, mijn energie stroomde beter. Mijn consult begon met een heel andere vraag, en datgene gebeurde wat juist voor mij erg belangrijk was om weer verder te gaan. En de vraag die ik stelde in het begin kwam ook ruimschoots aanbod, maar de inhoud van de vraag was voor in een latere periode, wat ik ook heel goed begrijp uiteindelijk. Heel erg bedankt lieve Johanna, graag neem ik weer contact met je op mocht ik nog/weer vragen hebben. Je bent een echte aanrader, gewoon bellen zou ik zeggen, U zult ervaren wat ik heb ervaren.

Hannie

Review
Medium Carolina; Op alles weet ze een antwoord en legt alles heel goed uit. Voor mij is nou alles duidelijk dankjewel!

Liesbeth

Review
Medium Stella; Dit is een bijzondere vrouw. Heb regelmatig contact met Paragnost Stella. Alles wat ze tot nu toe gezegd heeft en voorspeld heeft is uitgekomen, ze weet precies te zeggen wat er in je leven gaande is. Ben zeer blij met haar. Een eerlijke en een oprechte vrouw.

Faith

Review
Medium Cees; Wat een topper. Zuiver, duidelijk en heel eerlijk. Echt een consult waar je iets aan hebt!

Eli

img
14
Malise
Medium Malise is een fijne persoon om mee te praten. Ze kan op mijn vragen een concrete en exact antwoord geven. Ben heel tevreden met haar consult. Dankjewel voor de verheldering van onze gesprekken.

A.N. Oniëm

img
30
Madeliefje
Heb net een prachtig consult gehad met jou .... huidige situatie heb je perfect ingeschat ...... Laat de voorspellingen maar uitkomen .... Ik bel je zeker weer X

N.

img
04
Alisha
Alisha is zo goed alles wat ze zegt komt uit. Precies tot in detail. Ik heb dagelijks contact met alisha. Elke keer wel wat nieuws en meer informatie. Daar buiten is ze heel erg lief en leuk om mee te praten. Ze is een echte topper en zeker je geld waard. Je kan alles aan haar vragen en niks is te gek. Heel duidelijke consulten. Ben echt blij dat ik haar heb gevonden voor extra begeleiding in mijn leven en het is super gezellig met haar.

Zoë

img
24
Alara
Hevige gevoelens voor mijn liefde van mijn leven, ook al had hij voor haar gekozen. Toen ik tijdens de vakantie hoorde dat zij de relatie beeindigde , kon ik mijn gevoel voor hem niet langer onderdrukken. We zijn nu bij elkaar. Dank voor alle steun en fijne gesprekken en juiste voorspellingen. Ik bel je zeker nog eens. Liefs Romy

Romy

img
04
Alisha
Lieve Alysia ik bel je nu een maand of acht, wat ben jij een topper, nog steeds krijg ik kippenvel van je, de dingen die noemt, wat niemand kan weten, beetje bij beetje komt het uit. Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen, zo als je mij hebt geholpen.

Claudia Verkijk

img
02
Tivan
Tivan komt meteen tot de kern, schets de situatie helder en geeft duidelijk advies.

G.

img
35
Johanna
Lieve Johanna, wederom een consult van je gehad. Alles zo helder en duidelijk hoe je mij de inzichten geeft. Weet dat je in alle eerlijkheid de dingen benoemd en zo hoort het ook. Het is doel van het bestaan van de mens. Zo fascinerend. Bedankt voor het mooie consult. Echt een van de weinige die het allemaal voor mij verduidelijkt.

Cees

img
29
Elisabeth
Lieve Elisabeth; Box 29!!! Wat bent u fantastisch 1 woordje dan weet u al genoeg mensen ga deze vrouw bellen die gave is 100% eerlijk en oprecht. Ze heeft alles goed en voorspeld en ik heb zoveel steun aan deze lieve vrouw.. Veel liefs van B.

Beppie

Schrijf review