Direct contact zonder een account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 0909-1962
Telefoonnummer België Belgie: 0907 37140

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 010-2005002
Telefoonnummer België België: 02 2904509

Opwaarderen

NIEUW
TRANSMEDIUMS CHAT

CHAT MET EEN MEDIUM

👉Maak gratis uw account aan👈
Waardeer uw tegoed op & start met uw eerste chat

Opwaarderen

MEDIUMCHAT

Vol verwachting opent u een chat met uw favoriete medium. Gelukkig: er wordt getypt. Waarom u vandaag contact met hem of haar opneemt? U zit niet lekker in uw vel. U heeft een dringende levensvraag. Of u heeft simpelweg een luisterend oor nodig. De reden maakt eigenlijk niet uit. De paragnosten en mediums van Transmediums.nl staan namelijk altijd voor u klaar. Niet alleen via de telefoon, maar in de chatbox. Wel zo prettig. Dus ook voor uw mediumchat bent u bij ons aan het juiste adres.

MEDIUM CHAT VERSUS MEDIUM BELLEN

Het kan zijn dat u behoefte heeft aan een gesprek met een medium of paragnost, maar niet in de gelegenheid bent om te bellen. Of mogelijk houdt u niet zo van bellen. Dan is het prettig dat u ook via een mediumchat contact met ons opnemen. Via de medium chat kunt op op elk gewenst moment een gesprek met een medium van uw keuze aangaan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een passende manier contact kan leggen met een medium. Daarom kunt u nu ook via een mediumchat contact opnemen. U kunt natuurlijk zo lang contact hebben als u wilt. De medium chat verloopt trouwens via internet.

DE VOORDELEN VAN CHATTEN

Chatten met een medium heeft zo zijn voordelen. Dat snappen wij bij Transmediums.nl maar al te goed. Het is laagdrempelig, minder eng dan bellen en het geeft mensen vooral ook veel rust. Zo kunt u rustig nadenken over de formulering van uw vraag. U kunt chatten vanuit uw eigen veilige omgeving en hoeft vooraf geen afspraak te maken. U loopt daarnaast minder risico op een hoge telefoonrekening, u bepaalt namelijk zelf hoeveel tegoed u vooraf aankoopt. En bent u vergeten wat er precies in het gesprek is besproken? Dan leest u dat in een chat met uw medium heel makkelijk terug.

WELKE VRAGEN KAN IK STELLEN?

De onderwerpen die tijdens een medium chat behandeld worden, verschillen nauwelijks met de vragen die tijdens onze telefoongesprekken worden beantwoord. Kwesties over carrière en geld. Relatieproblemen en de liefde. Kinderen. Zelfontwikkelingsvragen. Ook via de chat kan een medium u op al deze vraagstukken antwoord geven. Eén voordeel: via een chatbox kunt u uw consulent bestanden toe te sturen. Zo geeft u hem of haar nog meer informatie om tot een passend antwoord te komen. En doordat tijdens een medium chat het medium niet wordt afgeleid door bijvoorbeeld de toon van uw stem, komen boodschappen zuiver over.

SPIRITUELE HULPLIJN VAN TRANSMEDIUMS

Start u een chat met een medium van Transmediums.nl? Dan weet u 100% zeker dat u goed zit. Onze mediums en paragnosten worden namelijk altijd voor hun toelating gescreend. Zo krijgt u alleen met de beste mensen uit ons vakgebied te maken. Zij zullen nooit een medische diagnose stellen. Ga voor zekerheid en schakel vandaag nog onze spirituele hulplijn in. Er is altijd een medium beschikbaar voor een chat die bij u past.

START DIRECT EEN MEDIUMCHAT

Kies het medium van uw keuze uit en start direct een mediumchat. Pakt u liever de telefoon? Bel dan naar 0909 – 1962. Wanneer u echter gebruik wilt maken van credits kunt u bellen naar 020 – 2005002 (Nederland) of 02 – 2904509 (België). En heeft u een vraag? Vul dan gerust ons contactformulier in. Wanneer start u uw eerste medium chat met een medium van Transmediums.nl? Als u nog geen account heeft, kunt u deze gratis aanmaken. U waardeert uw tegoed, zoekt een medium uit die bij u past en u kunt gelijk uw mediumchat beginnen.