Direct contact zonder een account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 0909-1962
Telefoonnummer België Belgie: 0907 37140

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 010-2005002
Telefoonnummer België België: 02 2904509

Opwaarderen

NIEUW
TRANSMEDIUMS CHAT

CHAT MET EEN MEDIUM

👉Maak gratis uw account aan👈
Waardeer uw tegoed op & start met uw eerste chat

Opwaarderen

PARAGNOST BELLEN | TRANSMEDIUMS.NL

Wilt u een paragnost bellen voor het verkrijgen van inzichten in het verleden, het heden of de toekomst? Wilt u spiritueel advies ontvangen over een brandende levensvraag? Bij Transmediums.nl legt u eenvoudig telefonisch contact met een paragnost. U kiest zelf welke topconsulent u wilt spreken. Zo weet u zeker dat de paragnost bij u past en uw taal spreekt.

WAAROM EEN PARAGNOST BELLEN?

Het kan zijn dat u in een situatie zit waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken om te ontdekken hoe de situatie in elkaar steekt. Of mogelijk staat u op een kruispunt met verschillende keuzes om te maken. Om u hierbij te begeleiden of nieuwe inzichten te geven, kunt u een paragnost bellen. Bij Transmediums werken we alleen met betrouwbare paragnosten. Zij zijn vaardig en hebben vaak jarenlange ervaring.

Vragen over bijvoorbeeld uw relatie of de liefde kunt u aan een paragnost voorleggen. evenals vragen over uw werk of over financiën. Ook kunt u voor bijvoorbeeld vraagstukken over uw eigen spirituele ontwikkeling of van gevoelige of paranormale kinderen een paragnost bellen. Zij zullen altijd eerlijk antwoord op uw vraag geven. Er zijn dus heel veel verschillende vragen waarvoor u contact kunt opnemen met één van onze consulenten.

PARAGNOST BELLEN: BETROUWBAAR EN EERLIJK ADVIES

Paragnosten komen in vele soorten en maten. U kunt bij Transmediums.nl pragnosten bellen met verschillende gaven. Kies bijvoorbeeld voor een helderziende, een helderhorende, een helderwetende of een heldervoelende paragnost. Een paragnost kan de toekomst verspellen. Sommige online paragnosten van Transmediums.nl zijn naast paragnost ook medium. Zij kunnen dan ook contact maken met een overledene. Een paragnost en een medium zijn dus niet hetzelfde. Een paragnost kan zonder de gave van medium dus niet communiceren met overledenen.

Eén ding hebben al onze consulenten gemeen: ze hebben één of meerdere zintuigen zo sterk ontwikkeld, dat ze bepaalde zaken veel beter aanvoelen. Ze zijn in het bezit van een zesde zintuig. Hiermee kunnen – en willen – zij andere mensen helpen. Gaat u straks met een paragnost bellen? Dan doen zij er alles aan om uw levensvragen te beantwoorden.

CONSULENT KIEZEN

Op onze website vindt u alle beschikbare paragnosten. U kiest zelf welke consulent het beste bij u past. Dit is tenslotte een zeer persoonlijke keuze. In het profiel vindt u informatie over de paragnost en zijn of haar gaven. Als een paragnost op basis van de foto en het profiel u aanspreekt, dan zal deze persoon waarschijnlijk resoneren met uw energie en persoonlijkheid. Dit is belangrijk.

Misschien heeft u de volgende situatie al een keer meegemaakt. U raadt een consulent aan bij een vriend of kennis. Vervolgens krijgt u te horen dat hij of zij de klik mist. Dat is helemaal niet erg. En zeker niet raar. Maar dat maakt de keuze voor een paragnost wel lastig. Daarom geven wij u een tip. Gaat u voor het eerst via ons netwerk een paragnost bellen? Dan raden wij u aan om vooral uw intuïtie te volgen. Deze zit er zelden naast.

GESPREK VOORBEREIDEN

Bij Transmediums.nl vindt u betrouwbare paragnosten die eerlijk advies geven. Zij zijn vooraf gescreend. U kunt al uw vragen voorleggen. Of het nu gaat om vragen over uzelf of uw relatie of vragen op financieel- of werkgebied. Uitspraken op medisch vlak worden niet gedaan. Als tip geven we graag mee dat u voordat u een paragnost bellen gaat, u uw vraag opschrijft. Zo vergeet u tijdens het consult niets om te bespreken. Tijdens het gesprek kunt u eventueel ook notities maken. Zo kunt u de informatie, antwoorden en inzichten later nog een rustig nalezen.

HOE KAN IK EEN ONLINE PARAGNOST BELLEN?

Indien u een geschikte consulent heeft gevonden, kunt u met uw account bellen naar 010-2005002 (Nederland) of 02-2904509 (België). U kiest dan voor de box die bij de consulent naar keuze behoort. Wilt u een paragnost bellen, maar heeft u geen account? Voor direct contact kunt u bellen naar 0909-1962 (€0,90 per minuut). U bepaalt zelf wanneer u het gesprek wilt beëindigen.

TOT 10% GOEDKOPER EEN CONSULENT BELLEN MET TRANSMEDIUMS CREDITS

Een standaard gesprek kost €0,90 per minuut. Om goedkoper met een paragnost te bellen, kunt u een account met Transmediums credits aanmaken. Met deze credits kunt u bellen naar onze vaste lijn. Hierdoor profiteert u van een lager tarief (tot wel 10% goedkoper).