Direct contact zonder een account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 0909-1962
Telefoonnummer België Belgie: 0907 37140

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 010-2005002
Telefoonnummer België België: 02 2904509

Opwaarderen

NIEUW
TRANSMEDIUMS CHAT

CHAT MET EEN MEDIUM

👉Maak gratis uw account aan👈
Waardeer uw tegoed op & start met uw eerste chat

Opwaarderen

SPIRITUEEL WOORDENBOEK

In ons spiritueel woordenboek vindt u een breed aantal spirituele en paranormale begrippen uitgelegd. Wat is paranormaal? Wat is een medium? Waar staat numerologie voor? In onze begrippenlijst leggen we het graag uit. Zo weet u precies wat een bepaald woord betekent. Wij hebben ons spiritueel woordenboek opgesteld om uw kennis te vergroten. En zodat u meer te weten kunt komen over bepaalde kennisgebieden rondom paranormale en spirituele gaven.

Het spiritueel woordenboek van Transmediums is geen statische pagina. Wij vullen de begrippenlijst steeds aan met nieuwe uitleg. Heeft u een bepaalde term gehoord en vindt u deze niet terug in ons spiritueel woordenboek? Laat het ons vooral weten. Wij kijken dan natuurlijk graag of we het begrip aan onze lijst kunnen toevoegen.

Ontdek ook meer over de verschillende paranormale gaven in onze specifieke uitleg hierover.

Bekijk hier gelijk al onze mediums als u in contact wilt komen voor een consult.

AURA

Om ieder levend wezen zit een energieveld. Dit is voor de meeste mensen onzichtbaar. Maar paragnosten en mediums met de helderziende gaven kunnen deze energielaag, aura genoemd, waarnemen. Een aura bestaat normaal gesproken uit verschillende kleuren. Deze kunnen wisselen, afhankelijk van iemands toestand op een bepaald moment.

AURAREADING

Tijdens een aurareading zal een medium, helderziende of een auralezer een consult geven over de energielaag om een levend wezen, aura genoemd. Tijdens de reading wordt aangegeven welke kleuren er op dat moment in iemands aura voorkomen en wat die kleuren betekenen. Ook kan er advies worden gegeven over bijvoorbeeld het versterken van een aura.

CHANNELEN / CHANNELING

Channeling of channelen is het begrip voor het kanaal waardoor boodschappen van gidsen, engelen, geesten en overledenen worden doorgegeven. Het medium treedt hierbij als tussenpersoon op om deze boodschappen vanuit de ‘andere wereld’ door te geven.

FOTO READING

Bij een fotoreading zal een medium of paragnost een foto ´lezen´. Dit kan een foto van iemand die zich nog op aarde bevindt zijn, alsook van een overleden persoon. Consulenten kunnen een foto op verschillende manieren lezen. Sommigen gebruiken de voorkant van de foto om deze te voelen, anderen kijken alleen naar een foto. En soms kan een in een dichte envelop zitten. Tijdens de fotoreading wordt er informatie die het medium krijgt aan u doorgegeven.

GIDSEN

Gidsen is een veelvoorkomend begrip als we het hebben over spiritualiteit en paranormale gaven. En één die niet mag ontbreken in ons spiritueel woordenwboek. Volgens velen heeft namelijk iedereen persoon een (spirituele) gids die hem bijstaat. Het gaat hier om personen zonder lichaam die altijd bij ons zijn, al vanaf onze geboorte. Zij hebben het beste met de persoon die ze bijstaan voor.

MEDIUM

Wat is een medium? Dit is iemand die als tussenpersoon tussen de fysieke wereld en de spirituele wereld dient. Een medium kan over spirituele en paranormale gaven beschikken. Zo kan deze persoon mogelijk met overledenen communiceren en een boodschap voor een specifiek iemand doorgeven. Dit kan terwijl het medium bij bewustzijn is of tijdens een trance.

NUMEROLOGIE

De studie van getallen wordt aangeduid als numerologie. Een medium of paragnost die gespecialiseerd is in numerologie kan aan de hand van een getal een karakterbeschrijving geven. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van van een geboortedatum. Over het algemeen werkt numerologie met enkelvoudige getallen van 1 tot en met 9.

PARAGNOST

Een paragnost is iemand die energieën kan lezen en contact kan maken met overledenen. Deze persoon beschikt over paranormale gaven. Soms gebruikt een paragnost een hulpmiddel om een energie te lezen, bijvoorbeeld een foto of een sieraad. Het verschil met een medium is dat een paragnost geen contact kan leggen met het hiernamaals, terwijl een medium dit wel kan.

TAROTKAARTEN

Het leggen van tarotkaarten werd in de oudheid al in een bepaalde vorm gedaan. Waarbij beeltenissen werden gebruikt om inzichten te krijgen in bepaalde zaken. Van oorsprong zijn tarotkaarten bedoeld om gedachten uit de dieptes van het onderbewustzijn van de mens te achterhalen. En niet zozeer om de toekomst te voorspellen. Tarot bestaat uit een verzameling van kaarten die in een bepaald patroon worden gelegd. Het doel van een legging met tarotkaarten is om levensvragen te beantwoorden. Er zijn dan ook mediums en paragnosten die tijdens een consult tarotkaarten gebruiken om inzichten te krijgen.

ZESDE ZINTUIG

Ieder mens heeft vijf zintuigen: zien, horen, ruiken, voelen en proeven. Daarnaast wordt er vermoed dat er nog een zesde zintuig is. Dit zintuig neemt buitenzintuiglijke waarnemingen waar. Waarnemingen die de andere vijf zintuigen niet kunnen waarnemen. Mensen met een paranormale gaven weten dit zesde zintuig te gebruiken. Mediums en paragnosten hebben een goed ontwikkeld zesde zintuig.