Direct contact zonder een account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 0909-1962
Telefoonnummer België Belgie: 0907 37140

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 010-2005002
Telefoonnummer België België: 02 2904509

Opwaarderen

NIEUW
TRANSMEDIUMS CHAT

CHAT MET EEN MEDIUM

👉Maak gratis uw account aan👈
Waardeer uw tegoed op & start met uw eerste chat

Opwaarderen

TOPCONSULENTEN VOOR EEN BETROUWBAAR CONSULT

Voor spiritueel advies kunt u terecht bij de topconsulenten van Transmediums.nl. Zij beantwoorden vragen over bijvoorbeeld liefde, werk of spirituele groei. Al onze topconsulenten zijn vooraf gescreend. Zo weet u zeker dat u contact heeft met erkende en betrouwbare mediums en topparagnosten. Die u een zeer hoge kwaliteit consult kunnen bieden. U kunt contact opnemen met een topconsulent naar keuze. Bekijk alle consulenten en bepaal welk medium u bellen wilt.

WANNEER EEN TOPCONSULENT BELLEN?

Als u antwoord wilt krijgen op een levensvraag, een vraag heeft over uw relatie of op zoek bent naar een goed gesprek, kunt u altijd contact opnemen met onze topconsulenten. Zij kunnen uw vragen beantwoorden. Ook kunnen zij contact leggen met een overleden dierbare. Onze topconsulenten willen u oprecht te woord staan. En zullen u nieuwe inzichten geven die u verder kunnen helpen.

HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN?

Indien u een consulent wilt bellen, kunt u voor direct contact het volgende telefoonnummer gebruiken: 0909-1962 (€0,90 per minuut). U kunt ook een account aanmaken en bellen met Transmediums Credits. U kunt in Nederland dan bellen naar 010-2005002 en in België naar 02-2904509 (10% goedkoper)

Vervolgens kunt u al uw vragen voorleggen aan deze consulent. Uiteraard bepaalt u zelf wanneer het gesprek wordt beëindigd. Ook bieden wij de mogelijkheid om met onze topconsulenten te chatten. Zo kunt u direct een vraag voorleggen en hier een antwoord op ontvangen. In de rust van uw eigen omgeving en op het moment dat het u het beste uitkomen.

KENMERKEN VAN DE TOPCONSULENTEN VAN TRANSMEDIUMS

De topconsulenten van Transmediums zijn veelal mediums die ook paragnost zijn. Voor het beantwoorden van uw vraag tijdens het consult gebruiken zij verschillende spirituele gaven zoals kaartlegging, channeling en fotoreading. Natuurlijk kunt u ook met vragen over bijvoorbeeld werk, relaties en gezin contact zoeken met topconsulenten. Het advies is altijd eerlijk en betrouwbaar. Uitspraken op medisch vlak worden niet gedaan. Uiteraard zijn onze consulenten er ook als luisterend oor.

SCREENING CONSULENTEN

Er is een breed aanbod van mensen die zichzelf aanbieden als topconsulent. Alleen, is het niet altijd even helder of dit echt betrouwbare partijen zijn. Daarom werken wij bij Transmediums.nl met topconsulenten. En om er zeker van te zijn dat de consulenten van Transmediums daadwerkelijk topconsulenten zijn, worden zij altijd vooraf gescreend. Wij willen namelijk de hoogst mogelijke kwaliteit bieden. En werken alleen met professionele en ervaren consulenten die wij met beleid en zorg uitzoeken.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN TOPCONSULENT VAN TRANSMEDIUMS?

Naast gescreende en betrouwbare topconsulenten, kunt u bij Transmediums.nl ook rekenen op een helder tarief. De tarieven van een gesprek zijn vooraf duidelijk. En u bepaalt zelf hoe lang u met een consulent spreekt. Daarnaast biedt Transmediums ook een grote diversiteit aan mogelijkheden. Zo maken de topconsulenten gebruik van onder andere astrologie, channeling, kaartlegging en numerologie. Wilt u vaker contact opnemen met een topconsulent? Of heeft u behoefte aan een extra lang consult? Dan bieden wij de optie om met Transmediums Credits tot 10% goedkoper met een consulent te bellen. Daarnaast kunt u op Transmediums.nl ook terecht voor een gratis daghoroscoop of tarot kaartlegging.

Transparent in tarieven

 • Topconsulenten worden vooraf gescreend
 • Bekijk de uitgebreide profielen en kies zelf met wie u contact opneemt
 • Neem telefonisch contact op of start een chat
 • VRAGEN OVER ONZE TOPCONSULENTEN?

  Mocht u nog vragen hebben over het bellen van topconsulenten van Transmediums, vul dan gerust ons contactformulier in. Direct contact met een consulent? Bel dan naar 0909-1962 of met credits naar 010- 2005002. Zo ontvangt u direct spiritueel advies van onze topconsulenten.

  VOORBEREIDING VOOR EEN GESPREK

 • Om zorgen dat u het meeste uit uw gesprek met een topconsulent haalt, delen we graag een aantal tips. Zo voorkomt u dat u na afloop van het gesprek vergeten bent bepaalde punten te bespreken.
 • Zet voordat u gaat bellen of chatten met een medium of paragnost duidelijk uw vraag op.
 • Bekijk het aanbod van topconsulenten en kies een persoon uit waarbij u een goed gevoel geeft en de gave heeft die u verder kan helpen.
 • Tijdens een consulent is het aan te raden uw vraag zo concreet mogelijk te stellen. Zo voorkomt u dat het voor de topconsulent onduidelijk is waar u precies naar op zoek bent.
 • De antwoorden die de topconsulenten bieden krijgen zij door van de hogere wereld. Het kan zijn dat er antwoorden bijzitten die die u niet had verwacht.