Direct contact zonder een account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 0909-1962
Telefoonnummer België Belgie: 0907 37140

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 010-2005002
Telefoonnummer België België: 02 2904509

Opwaarderen

NIEUW
TRANSMEDIUMS CHAT

CHAT MET EEN MEDIUM

👉Maak gratis uw account aan👈
Waardeer uw tegoed op & start met uw eerste chat

Opwaarderen

ZWARTE MAGIE: PRAAT EROVER MET ONZE ERKENDE MEDIUMS

Het woord magie staat voor de kracht om energieën om te zetten om uzelf of anderen te beïnvloeden. Er bestaat witte magie en zwarte magie. Waar bij witte magie rekening wordt gehouden met de effecten hiervan op andere mensen en geprobeerd wordt mensen te helpen, geldt dit niet voor zwarte magie. Doordat er geen rekening met anderen wordt gehouden en de magie puur gebruikt wordt om zichzelf te helpen, kan dit een negatief effect hebben. Heeft u het vermoeden dat er zwarte magie bij u in de lucht hangt? Ervaart u bijvoorbeeld een nare sfeer of vinden er onverklaarbare ruzies plaats? Dan wilt u zich uiteraard zo snel mogelijk van deze negatieve invloed losmaken! Neem daarom vandaag nog contact op de erkende paragnosten van Transmediums!

HOE KUNT U ZWARTE MAGIE HERKENNEN?

Het herkennen van negatieve magie is ontzettend lastig. Want iedereen heeft wel eens een dag – of zelfs een periode – waarin het leven een beetje tegenzit. Denk bijvoorbeeld aan: gespannen sfeer in huis, voorwerpen die stuk gaan, ruzies, schulden, lichamelijke klachten, depressieve gedachten of verslavingen. Soms kan dat gewoon domme pech zijn. Vermoedt u dat er meer aan de hand is? Als u denkt dat u slachtoffer bent van zwarte magie kunt u symptomen ondervinden zoals extreme onrust in uw hoofd, het voelen van een aanwezigheid in uw huis of omgeving, hartkloppingen of slapeloosheid of energetische blokkades in uw lichaam. Neem dan direct contact op met ons op via de spirituele hulplijn! U kunt zelf een medium of paragnost selecteren om uw problemen met zwarte magie mee te bespreken.

ZWARTE MAGIE VERBREKEN

Weet u zo goed als zeker dat iemand een vloek over u heeft uitgesproken? Bij een vermoeden van duistere krachten kunt u altijd beroep doen op Transmediums.nl. Dan kan één van onze spirituele genezers u daarvan verlossen. Hij of zij maakt gebruik van rituelen om zwarte magie te verwijderen. Met behulp van verdrijvingsrituelen maken zij u vrij van zwarte magie. Lukt het ze niet om het compleet te verjagen? Dan kunnen zij het in veel gevallen wel blokkeren. Zo kunt u weer optimaal van uw leven genieten. En samen kunt u inzicht in de situatie krijgen. Het is aan te raden om na te gaan of er zwarte magie op u is uitgeoefend en waarom. Doordat onze specialisten van te voren gescreend worden, weet u zeker dat u met topconsulenten te maken krijgt.

ZELF ZWARTE MAGIE OPHEFFEN

Wilt u het proces een handje helpen? Dan kunt u zelf ook diverse zaken doen om zwarte magie op te heffen. Draag bijvoorbeeld een amulet om uzelf te beschermen. Het amulet stoot namelijk negatieve energie af. Reinig uzelf met zout en magische kruiden. Hierdoor wordt negatieve energie ontladen en beschermt u uw lichaam en aura tegen de invloed van andere energieën. Ook kunt u uw huis reinigen om negatieve sferen te verwijderen en te voorkomen dat er negatieve energieën uw huis binnen komen. En leg uw focus op positieve energie. Ofwel: blijf altijd lachen. Zo bent u negatieve energie sneller de baas.

ZWARTE MAGIE WEGHALEN? BEL DIRECT MET ÉÉN VAN ONZE MEDIUMS

Bent u bang dat u slachtoffer bent geworden van negatieve energie of zwarte magie? Dan kunnen de erkende specialisten van Transmediums u zeker verder helpen. Bel direct naar 0909 – 1962. Maakt u liever gebruik van onze credits? Dan kunt u ons bereiken via 010 – 2005002 (Nederland) of 02 – 2904509 (België). Heeft u echter een vraag over onze diensten? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wordt u gedupeerd door kwade krachten? Maak u geen zorgen. Onze mediums pakken zwarte magie bij de wortel aan!