Direct contact zonder een account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 0909-1962
Telefoonnummer België Belgie: 0907 37140

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 010-2005002
Telefoonnummer België België: 02 2904509

Opwaarderen

NIEUW
TRANSMEDIUMS CHAT

CHAT MET EEN MEDIUM

👉Maak gratis uw account aan👈
Waardeer uw tegoed op & start met uw eerste chat

Opwaarderen

MEDIUM BELLEN

Heeft u vragen over uw werk, de liefde of uw relatie of een spirituele groei? Of wilt u in contact komen met een overleden dierbare? Via Transmediums.nl kunt u eenvoudig een betrouwbaar medium bellen voor spiritueel advies. Zo kunt u uw stellen aan een medium naar keuze. Een medium dat bij u past en -ook belangrijk- uw taal spreekt. Onze online mediums en paragnosten zijn onder andere gespecialiseerd in kaartlegging, channeling en fotoreading. Ze helpen u graag verder met de bijzondere gaven die ze hebben. Leg contact met een medium via de medium telefoon en kom in contact met erkende mediums die jarenlange ervaring hebben. En die u geduldig en kundig te woord staan.

EEN MEDIUM BELLEN: HOE WERKT HET?

Wilt u contact met een medium opnemen? Graag leggen we u stapsgewijs uit hoe dit werkt.

 • Bekijk de profielen van alle mediums van Transmediums.nl en kies de consulent uit die u wilt spreken voor spritueel advies.
 • Voor direct contact belt u naar 0909-1962.
 • Heeft u een account? Dan kunt u bellen naar 010-2005002 (Nederland) of 02-2904509 (België). Met credits kunt u goedkoper bellen.
 • Kies het boxnummer van de consulent van uw keuze en u kunt met uw medium bellen.
 • Tijdens het gesprek kunt u uw vragen voorleggen aan de gekozen consulent. U bepaalt zelf wanneer het gesprek wordt beëindigd.
 • U kunt de hele dag door telefonisch contact opnemen met onze mediums. U kunt in het profiel van het medium zien of hij of zij beschikbaar is, elk medium kan namelijk eigen werktijden aanhouden.

  MEDIUM TELEFOON: MET CREDITS

  U kunt makkelijk een medium bellen via het betaalde 0900-nummer. Bovenop het reguliere tarief wordt er een bedrag per minuut extra in rekening gebracht. De kosten lopen in dit geval gewoon via uw telefoonrekening. Het telefoonnummer voor de medium telefoon is 0900 – 1962 (€0,90 per minuut). Als u goedkoper wilt bellen, kunt u Transmedium credits bellen. U kunt naar een vaste lijn bellen tegen een lager tarief. Hiermee kunt u tot 10% op de telefoonkosten besparen. Als u uw account heeft opgewaardeerd en afgerekend met I-Deal (Nederland) of Bancontact (België), kunt u met uw Transmedium beltegoed een medium bellen.

  WAAROVER KUNT U ONZE MEDIUMS BELLEN?

  Via de medium telefoon kunt u zelf anoniem blijven. En doordat de persoon aan de andere kant van de lijn u niet persoonlijk kent, kan die ervoor zorgen dat er pure boodschappen doorkomen die op u van toepassing zijn. Onze mediums en paragnosten beantwoorden vragen over het verleden, het heden en de toekomst. U kunt bij ze terecht met uw liefdesvragen, vragen over uw onverklaarbare gemoedstoestand, hoe u van uw onzekerheid af komt, wat u kunt doen om uw gelukkiger te voelen en meer. Door de heldere antwoorden van onze mediums krijgt u nieuwe inzichten in uw leven. Ook kunnen zij u bijstaan in moeilijke tijden, bijvoorbeeld tijdens een scheiding of met het verlies van een dierbare.

  Tijdens contact met een medium kunt u bijvoorbeeld vragen of een deze een boodschap kan doorgeven aan een naaste die is overleden. Ook kunt u een reading aanvragen of bespreken of u op de juiste weg zit met uw carrière. U krijgt antwoord op vragen die u bezig houden.

  EEN MEDIUM DIE BIJ U PAST

  Als u een medium wilt bellen, is het natuurlijk belangrijk er één te kiezen waar u een goed gevoel bij heeft. Eén die bij u past zodat u inzichten krijgt in uw situatie. Anders kan het zijn dat u niet de resultaten krijgt waar u naar op zoek bent. Wij raden u daarom aan om al onze online mediums te bekijken die voor u klaar staan. Vervolgens kunt u een consulent bellen bij wie u een goed gevoel heeft. Doordat u bij ons mediums kunt bellen met diverse culturele achtergronden die verschillende talen spreken, kunt u altijd iemand vinden die u daadwerkelijk kan helpen. Veel van onze mediums zijn ook paragnost. Hierdoor kunnen zij antwoorden ook verkrijgen via kaartlegging. Onze mediums geven eerlijk en betrouwbaar spiritueel advies. Er wordt geen uitspraak gedaan op medisch vlak.

  SOORTEN MEDIUMS

  Binnen het mediumschap bestaan er vier verschillende vormen. De meeste mediums bij Transmedium houden zich bezig met de mentale variant. Hierbij krijgt de geestelijke wereld de kans om informatie aan het medium door te geven. Een andere vorm is die van de trance. Hierbij stelt het medium een aantal of alle zintuigen aan de geestelijke wereld ter beschikking. Tot slot kan er sprake zijn van healing en fysiek mediumschap. Gaat u voor het eerst een medium bellen? Dan is het verstandig eerst na te gaan welke variant het beste bij u past.

  De mediums en paragnosten die u kunt bellen kunnen gebruikmaken van diverse divinatiemiddelen, om in contact te komen met het bovennatuurlijke. Sommige bedienen zich van tarot-, lenormand- of engelenkaarten, andere zetten pendels, kristallen bollen of een wichelroede in. Deze bieden het medium ondersteuning en dienen als het ware als de zichtbare getuigenis van hun zesde zintuig.

  WAAROM SPIRITUEEL ADVIES VIA TRANSMEDIUMS.NL?

  Wanneer u een medium gaat bellen, wilt u natuurlijk uit kunnen gaan van goede kwaliteit. Kies daarom voor een paragnost van Transmediums!

 • Erkende, betrouwbare mediums (vooraf gescreend)
 • Duidelijke tarieven
 • Bepaal zelf wanneer het gesprek eindigt
 • Goedkoper bellen met credits
 • Grote diversiteit aan mogelijkheden
 • MEDIUM OF PARAGNOST

  Mogelijk zit u nog met de vraag of u het best een paragnost of een medium kunt bellen. Hoewel veel van onze mediums ook paragnost zijn, is er zeker een verschil tussen beide. Een medium fungeert voornamelijk als doorgeefluik tussen het zichtbare en het onzichtbare. U kunt een medium bellen om in contact te komen met wezens uit een andere dimensie. Zij die zich niet meer fysiek onder ons bevinden, maar via een medium nog wel bereikbaar zijn. Een medium treedt in contact met geesten door middel van het aanvoelen van energieën, dus zonder zintuiglijke waarneming.

  Een paragnost wordt veelal gelijkgesteld aan een helderziende, maar het houdt meer in dan alleen dat. Een paragnost kan helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend of helderruikend zijn. Voor een paragnost is het dan ook mogelijk om vragen over de toekomst te beantwoorden. Als u liever een paragnost wilt bellen, kunt u natuurlijk ook bij Transmediums.nl terecht.

  VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN MEDIUM BELLEN

  IS EEN MEDIUM BELLEN GRATIS?

  Een medium bellen van Transmediums.nl is niet gratis. U kunt telefonisch contact opnemen via het betalende nummer 0909-1962. Als u echter met credits belt, betaalt u een lagere prijs per minuut. Meer informatie hierover vindt u hier.

  WAAROM ZOU IK EEN MEDIUM BELLEN MET CREDITS?

  Als u een account aanmaakt en hier tegoed op plaatst, kun je tegen een lager tarief een medium bellen. U kunt direct afrekenen via een veilige betaalmethode. Voor Nederland werken wij met iDEAL, voor België met Bancontact.

  WELKE VRAGEN KAN IK AAN EEN MEDIUM STELLEN?

  U kunt vragen over allerlei zaken in uw leven stellen als u een medium gaat bellen. Enkele voorbeelden van onderwerpen en vragen waarover u tijdens een consult met een medium kunt praten zijn:

 • Ik wil graag in contact komen met een overleden persoon. Kan dat?
 • Kan ik via een medium een boodschap doorgeven aan een overleden persoon?
 • Ik ben op dit moment vrijgezel. Komt er in de toekomst een nieuwe liefde op mijn pad?
 • Ik twijfel over mijn werk. Kan ik met een medium kijken of ik op de juist weg zit?
 • Ik ben onzeker over mijn rol als ouder. Kan ik met een medium kijken wat ik anders kan aanpakken?
 • WANNEER KAN IK EEN MEDIUM BELLEN?

  Met Transmediums.nl kunt u 24 uur per dag, op het moment dat het u uitkomt, contact opnemen met een medium. Wel is het natuurlijk zo dat niet alle mediums ook 24 uur per dag bereikbaar zijn. U kunt in het profiel van een medium zien of deze beschikbaar is op het moment dat u contact wilt leggen.

  HOE WEET IK DAT IK EEN BETROUWBAAR MEDIUM BEL?

  Voor een medium bellen wilt u natuurlijk zeker weten dat u met een betrouwbaar persoon te maken heeft. De mediums van Transmediums.nl worden vooraf allemaal gescreend. Dit om er zeker van te zijn dat zij over de kennis en gaven beschikken die zij aangeven. Zij hebben jarenlange ervaring. Zo weet u zeker dat het medium dat u belt u ook daadwerkelijk een passend consult kan geven.