Direct contact zonder een account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 0909-1962
Telefoonnummer België Belgie: 0907 37140

Via uw account:

Telefoonnummer Nederland Nederland: 010-2005002
Telefoonnummer België België: 02 2904509

Opwaarderen

NIEUW
TRANSMEDIUMS CHAT

CHAT MET EEN MEDIUM

👉Maak gratis uw account aan👈
Waardeer uw tegoed op & start met uw eerste chat

Opwaarderen

PARANORMALE GAVEN: WAT ZIJN VEELVOORKOMENDE SPIRITUELE GAVEN

Mediums en paragnosten met paranormale gaven, ook wel spirituele gaven genoemd, beschikken over een gave die niet iedereen heeft. Zij kunnen inzichten vergaren op manieren waar andere mensen mogelijk niet over beschikken. Zij gebruiken bijvoorbeeld hun ogen, oren, neus, tong en handen om beelden te ontvangen. Mensen met paranormale gaven beschikken over scherp afgestelde zintuigen.

OVERZICHT PARANORMALE GAVEN

Er zijn verschillende spirituele gaven te onderscheiden, al kunnen deze elkaar op bepaalde plekken overlappen. Graag zetten we enkele veel voorkomende paranormale gaven op een rij. Als u een van onze topconsulenten gaat uitzoeken voor een telefonisch consult of een chat, kunt u zo herkennen over welke gaven zij beschikken.

PARANORMALE GAVEN: HELDERZIEND

Mensen die helderziend zijn, zien dingen die anderen niet zien. Zij krijgen informatie door in beelden. Zij kunnen deze beelden zien in bijvoorbeeld een droom of een visioen. Ook kan het zijn dat ze bepaalde voorwerpen of mensen zien die opvallen. Vaak zijn dit objecten die een boodschap willen vertellen. Ook het zien van aura’s en geesten / entiteiten valt onder deze gave.

Als u met een van onze helderziende mediums een consult heeft, zal deze bijvoorbeeld via een foto-reading specifieke informatie en gevoelens kunnen doorgeven.

HELDERVOELENDE SPIRITUELE GAVEN

Een heldervoelend medium voelt dingen die andere niet voelen. Denk hierbij aan gemoedstoestanden en emoties van andere mensen. Maar ook lichamelijke klachten van andere kunnen door een heldervoelende waargenomen worden. Een heldervoelende kan rugpijn voelen, omdat iemand in de buurt hier last van heeft. Ook voorgevoelens behoren tot deze gave.

Tijdens een consult met een heldervoelend medium kan deze in allerlei situaties een verschuiving in zijn of haar energie voelen. Emoties, stemmingen, angsten, onzekerheden en pijnen van andere personen kunnen waargenomen worden. En deze kunnen tijdens het consult worden verzacht of zelf helemaal worden weggenomen.

HELDERHORENDHEID

Als iemand dingen hoort die anderen niet horen, is deze persoon helderhorend. Een helderhorende kan bijvoorbeeld lagere of hogere toonhoogtes horen dan normaal gesproken mogelijk is. Het kan hierbij gaan om geluiden uit andere astrale vlaktes, of uit het verleden of de toekomst. Stemmen van geesten van overledenen of gidsen bijvoorbeeld kunnen zij letterlijk of in hun hoofd horen. Geluiden op grote afstand of door objecten heen zoals muren is ook vaak iets wat helderhorenden kunnen waarnemen.

Als u contact opneemt met een helderhorend medium zal deze via stemmen informatie binnen krijgen die voor u als klant van waarde kan zijn.

HELDERRUIKENDE EN HELDERPROEVENDE GAVE

Mensen met een helderruikende en helderproevende gave krijgen prikkels binnen via de neus of hun mond. Helderruikende mensen ruiken meer dan anderen doordat ze een sterk hoog ontwikkeld reukvermogen hebben. Zo kunnen ze ruiken wanneer iemand bijvoorbeeld ziek is of waar iemand geweest is. Ook kunnen ze bijvoorbeeld een bepaalde aftershave ruiken van een overleden persoon die contact probeert op te nemen. Iemand die helderproevend is pakt smaken op die niemand anders proeft.

HELDERWETENDHEID ALS PARANORMALE GAVE

Iemand die helderwetend is, weet gewoon bepaalde dingen zonder dat hier een uitleg of logische verklaring voor is. Dit kan zijn dat ze bijvoorbeeld zeker weten dat ze iemand tegen gaan komen of dat je op een bepaald moment beter ergens niet kunt zijn. Ook kunnen ze weten dat iemand verdrietig is, zonder dat dit bijvoorbeeld duidelijk zichtbaar of voelbaar is.

Een helderwetend medium gebruikt tijdens het consult zijn of haar zintuigen om in contact te komen met de paranormale wereld en om u van advies te voorzien of een antwoord te geven op uw vraag.

KINESEN

Er zijn ook paranormale gaven die onder de noemer kinesen vallen. Deze gaven hebben met een vorm van bewegen te maken. Zo is telekinese het verplaatsen van objecten met de geest, elektrokinese het manipuleren met de geest van elektrische objecten en wordt het verwarmen van objecten met de geest thermokinese genoemd.

Neem vooral contact met op met onze professionele en deskundige mediums en paragnosten die verschillende gaven beschikken. Zij helpen u graag aan duidelijke inzichten en advies op uw vragen.